Jens Isberg, som är född och uppvuxen i Glumslöv utanför Landskrona, har alltid varit en driven och entusiastisk själ. Redan efter gymnasiet började han arbeta som jeansansvarig i en butik och så småningom tog han över rollen som butikschef på J Store/Brothers and Sisters på köpcentret Center Syd i Löddeköpinge.

Men historien slutar inte där; En dag ringde han upp chefen för JC/Brothers i Hässleholm och begärde ett möte. Mötet ägde rum via en lunch i Borås där Jens berättade att han ville ta över och driva JC i Hässleholm och han tänkte inte ge sig förrän han fick ett positivt svar. Efter kraftiga övertalningar och när lunchen var slut, hade Jens fått ett Ja från den dåvarande chefen och flyttade direkt från Glumslöv till Hässleholm för att börja driva sin nya butik.

I dagsläget har han drivit JC/Brothers i 10 år och har 5 anställda, vägen hit har varit mycket slit men även en rolig resa där personalen har varit väldigt viktig för Jens:

”De är väldigt duktiga och otroligt duktiga på att ge bra service till våra kunder och de är enormt viktiga för min butik då de är mitt/butikens ansikte utåt. Utan dem så hade jag inte kunnat driva detta och det är roligt att se hur de utvecklas hela tiden, roligt att vara med på deras resa”

Framtiden ser Jens ljust på då han vill satsa mer på lokalt intresse, kunder utifrån är givetvis minst lika viktiga men det är ju viktigt för Hässleholmarna att veta att de inte behöver åka till något större köpcenter eller större stad för att få tag i snygga och trendiga kläder. Bra och personlig service och ett brett urval av kläder är vad som erbjuds i butiken, det kan ju inte bli bättre än så?

Jens med personal hälsar er varmt välkomna till JC/Brothers i Gallerian!

Text och bild: Linda Liljegren

bildred

Föregående artikelToni Lee – ett företag i tiden
Nästa artikelWittsjö GK- Inte bara en Golfklubb