jaffa-blommor

På Vasagatan 1 finner vi Jaffa Blommor, som erbjuder något för alla åldersgrupper.

Här har det sålts blomsterarrangemang i mer än 35 år. Numera drivs butiken av Roger Nilsson som har mer än 20 års erfarenhet inom branschen.

-Vi har många arrangemang och dekorationer att välja på, säger Roger, och att ha många företag som kunder är också stimulerande. Till dem kan vi exempelvis erbjuda veckoblommor till receptionsdisken/ fikabordet. Blommor till anställda vid sjukdom och födelsedagar betyder också mycket.

Bröllop och begravningsbinderi är även något som de är duktiga på. När det gäller begravningsbinderi samarbetar de framförallt med Hanséns och Lindhs Begravningsbyrå.

-Det är bråda tider nu i butiken när det närmar sig den stora ”röd-vita helgen” och dess traditioner, men vi gör aldrig avkall på vårt personliga engagemang, tillägger Roger. Det ska vara en upplevelse att komma in här i detta K-märkta hus med högt i tak, kakelugn och vackra stilfulla miljö.

Roger och medarbetarna Jessica och Louise, vill hålla en hög servicegrad och inspirera med det lilla extra. Bara det att de öppnar kl 8.00 varje vardag är ju en sådan sak. Sen att man kan skicka blommogram både inom Sverige och i hela världen för samma låga avgift, 95 kr. Inte dåligt det heller!

Vi på Infobladet önskar Roger med personal ett stort lycka till i framtiden.

text & bild Uffe Jönsson

Föregående artikelKvänum Kök-Mycket mer än bara kök
Nästa artikelNya Hemtjänsten Syd i Åhus – Det fria valet