Patrik, Magnus och Jimmy vid bygget på Sincilairsholm.Kerstin Persson VD Ivar Andersson Bygg AB.Patrik Svensson.Ivar Andersson Bygg har med sina fyra år i Vinslöv fått tillökning.
– Nu har vi ett vassare erbjudande till kunderna, säger Patrik Svensson, som anställts för att leda den nya anläggningsavdelningen. Det är gott att jobba i Vinslöv, möe sten och bra folk!

Med deras kunnande kan du som kund få tips och råd samt alla dokument inför, under och efter arbetet. De erbjuder kompletta arbeten eller enbart mark- och anläggningsarbeten såsom enskilda avlopp, gräva för vatten/el, all typ av schakt, täckdikning, skogsbilsvägar och även försäljning av grusmaterial.
– Det var ett naturligt steg i utvecklingen av vårt företag, menar Kerstin Persson, som är VD. Nybyggnationen på Sinclairsholm, som vi fått förmånen att utföra, visar fördelarna med att ha ett helhetstänkande.

Ivar Andersson Bygg är ett företag placerat i Vinslöv sedan ett trettiotal år tillbaka och för fyra år sedan övertog Mats Hallberg och Kerstin Persson verksamheten. I början var det tänkt att Kerstin skulle arbeta på kontoret, men verkligheten ville något annat.

Istället har Kerstin arbetat som arbetsledare med snickarna, i huvudsak på renoveringar och arbeten åt försäkringsbolagen. De industrihallar och lagerlokaler som Ivar Andersson Bygg byggt har istället Mats arbetslett och Kerstin administrerat.

– Jag trodde det skulle komma en byggare.
– Jag älskar kommentaren som kom när kunden öppnade och såg mig i snickarbyxor. Liknande situationer dyker upp dagligen. Det är underbart att möta folk, försöka förstå relationer, vara med och förverkliga drömmar och skapa något! Att min skånska dialekt dessutom är utan fackuttryck får både kvinnliga och manliga kunder att dra en lättnads suck.

Med den nya avdelningens flakväxklare, bobcat, minigrävare 4,5 ton och 5,5 ton, hjullastare, 16 ton hjulgrävare, 21 ton bandgrävare och ett par välutbildare anläggare

– så det är mycket På gång i Vinslöv!

Text&Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikelHjälp Lintåtten att hjälpa!
Nästa artikelHantverketsdag på Västergårda i Vinslöv