helens-zoo-invigningMåndagen den 1 november hade Helens Zoo invigning av sin nya luftiga butik.

Den ligger i det nya området mitt över Markislagret. Kvällens invigning med tilltugg och dryck var till för vänner, samarbetspartners och leverantörer. En representant från Royal Canin(hundfoder) fanns på plats för att informera och svara på frågor. Helen Schön, som driver butiken tillsammans med sin anställda, berättade att tidigare hade butiken en yta på 140 kvm. I de nya lokalerna är ytan hela 250 kvm!

– Fast det känns nästan redan för trångt, säger Helen och skrattar.

– Vi har utökat sortimentet mycket, berättar hon vidare.

En av anledningarna till att Helens Zoo flyttat till större lokaler var förutom butiksförsäljning att kunna erbjuda hundbad, trimning och klippning av hund samt hundmassage. Det finns ett kaklat fräscht rum för djurbad. Man erbjuder kunderna att komma dit och bada sitt djur på ett lättsamt och smidigt sätt s.k. Drop In. Marcus Stare är en av de anställda i butiken samt Emelie Johnsson som håller i hundmassage och Felicia Bleckert som trimmar och klipper hundar fr.o.m. den 13 december.

Redan nu kan man kontakta Felicia om man vill ha sin häst klippt. Så för alla djurälskare rekommenderar vi er att åka till Bromölla för att ta del av allt som finns till djuren. I butiken finns också fiskar, kaniner, marsvin och hamstrar.

Föregående artikelGenerationsskifte hos Klipp & Klös i Bromölla
Nästa artikelBra film på Bromölla bibliotek!