Olofström
I oktober firar Intersport 20-års-jubileum. 1994 öppnade Intersport i Olofström. Peter Blomgren började där som praktikant och köpte själv butiken år 2000. Den 24-25 oktober utlovas det ett minnesvärt firande av butikens födelsedag.
Det är fem år sedan Intersport flytt-ade till sina nya lokaler. Här finns allt för sport, fritid och friluftsliv. Höstens nyheter i form av jackor och skor, och andra nödvändigheter fyller butikens hyllor.
– Vi säljer mycket skor och jag tycker att det är viktigt att utbilda mina anställda så att deras expertis alltid ligger i framkant, säger Peter. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder den bästa servicen och kunskapen, oavsett om de vill ha joggingskor eller promenadskor.
Det handlar helt enkelt om att få rätt sko på rätt fot. Hos
Intersport kan de gjuta sulor och inlägg till kundens skor, så att de är anpassade helt och fullt efter kundens fötter.
– Det märks att kunderna
börjar bli mer medvetna om att man ska ta hand om sina
fötter, berättar Peter. Köper man en bra sula tidigt håller fötterna också längre.
Inför jubiléet i slutet på
oktober lovar han spännande erbjudanden och en tävling i butiken. Handlar man för minst 400 kr på ett köp får man en lott och därmed chans att vinna ett presentkort på 10.000 kr att handla för. Vinnaren dras på torget den 24:e oktober och om vederbörande inte finns på plats för att hämta sin vinst dras det en ny vinnare.
INFO-Bladet önskar Intersport och Peter med anställda lycka till med
jubileumsfesten!

Text & Bild: Petra HorningDSC_0795-CMYK-web

Föregående artikelSölvesborgs Första Hjälpen Grupp söker fler frivilliga!
Nästa artikelSlappna av på Genuin Hälsa