web-Bild1-cmykSölvesborg
Efter 21 år lämnar Anette Henriksson över sin butik, Henrikssons Ridsport, till Stallbyggen i Sölvesborg. Hon är nöjd med sina år inom ridsportsbranschen och hon känner sig trygg i överlämnandet till Stallbyggen.

– Jag har drivit butiken i 21 år och jag känner mig helt nöjd med att sälja till Daniel Antonsson på Stallbyggen. Nu ska jag ägna mig åt helt andra saker, skrattar Anette.
– Vi vill bredda vår hästavdelning så det var svårt att tacka nej till det här erbjudandet, säger Daniel. Vi på Stallbyggen är mycket positiva till det här och ser det som en ny utmaning.

Det är lagret och inventarierna från Henrikssons Ridsport som framöver kommer finnas tillhands hos Stallbyggen. Fodret som idag finns på lagret hos Stallbyggen kommer flyttas till en ny till-byggnad. Det här gör man för att kunna utnyttja alla butiksytor eftersom mer produkter är på ingång från Henrikssons Ridsport.
– Vi vill vara kompletta inom alla våra verksamhetsområden, förklarar Daniel. Vi erbjuder produkter inom lantbruk, smådjur, trädgård och energi. Nu får vi chansen att bli ännu större inom häst-området och erbjuda våra kunder kompletta tillbehör för häst och ryttare.

Det är med en glad och förväntansfull stämning som Anette förklarar att hon kommer att finnas som stöd och bollplank för Daniel och Stallbyggen.
– Det är viktigt för oss att erbjuda kvalité, kunnig personal och bra service. Att ha Anette vid sidan som stöd känns bra, vi kan alla lära oss mycket av henne, säger Daniel.

Man kan se Stallbyggen och Anette i deras gemensamma monter på Falsterbo Horse Show mellan 5-13 juli. Daniel avslöjar att montern kommer att stå kvar på Falsterbo Horse Show varje år framöver och den kommer att tas väl omhand av Stallbyggen.

INFO-Bladet önskar Daniel och Anette stort lycka till med sina respektive
framtidsplaner.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelAsarum i svunnen tid
Nästa artikelTim och Tej tackar för sig