DSC_0005-CMYKOlofström
I år firar Holje Digital sin 40:e jul och det är dit man ska vända sig när man ska köpa sina hårda julklappar. I sitt sortiment har de allt från TV och ljudsystem till datorer och mobiltelefoner.

Ivan Håkansson startade Holje Digital 1974 tillsammans med Kenneth Gustavsson, de äger och driver fortfarande företaget. De är fyra stycken som jobbar i butiken och har expertis inom många områden. I sitt sortiment har de allt inom hemelektronik, TV och ljudsystem, men även paraboler och övrig mottagning. Önskar man hjälp med antenninstallation så erbjuder Holje Digital den servicen också.
– Det är viktigt att vi erbjuder kunderna en helhetsservice, säger Ivan med ett leende.  Man kan alltid komma in till oss om man har frågor eller vill ha hjälp med någonting.

Den teknologiska utvecklingen går fort framåt. När Holje Digital startade för 40 år sedan hade de mest TV-apparater och stereo i sitt sortiment, men idag kan man även handla telefoner, abonnemang och datorer av dem. På datorsidan har de full kompetens att bygga datorn kunden behöver, samt kan erbjuda nätverkslösningar och serverlösningar.
– Till jul är det många som satsar på en julklapp som hela familjen kan ha glädje av, till exempel en ny TV eller en dator, berättar Ivan. Sen är givetvis speltillbehör och speldatorer alltid populärt!

Holje Digital har lång erfarenhet inom branschen och stor kompetens, och med deras hjälp kan man hitta precis den produkt eller julklapp som man letar efter.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelJay Smith gästar Rundella
Nästa artikelNu är det jul igen!