Sölvesborg
Lena Tkaczyk har jobbat hemifrån sen hon startade sitt företag HälsoSmart för 5 år sedan. Nu kände hon att det äntligen var dags att ta steget med en egen lokal. Sedan september finns hon på Friskvårdspraktiken. Där delar hon både lokal och tänk när det gäller hälsa och välmående med Livshjulet Naturlig Hälsa och Monias Fot & Hälsa.

Lena erbjuder motiverande samtal och kostrådgivning med kognitiv inriktning. Hon arbetar med Stahremetoden som är ett 10 veckors behandlingsprogram vid övervikt/fetma. Metoden går mer ut på en specialinriktad KBT- behandling än med vad som finns på tallriken.

– När man har tröttnat på att kämpa med sin vikt, då kommer man till mig. Jag har fått bra resultat och många nöjda kunder, berättar Lena och fortsätter glatt. Det är roligt att kunna hjälpa människor till bättre hälsa.

Friskvårdspraktiken har funnits i Sölvesborg i 2 år då Monias Fot & Hälsa öppnade. Monia erbjuder medicinsk fotvård men även öronljusbehandling och Qi-terapi.
Susanne på Livshjulet flyttade in för exakt ett år sedan och tar hand om hela människan med Meginemetoden. Ett unikt helhetstänk där hon arbetar med naturmedicin, massage och healing.

HälsoSmart flyttar in med ännu en pusselbit, vilket känns väldigt bra. Visionen om att kunna erbjuda ett helhetskoncept på Friskvårdspraktiken, ”från topp till tå” och med ”inre & yttre hälsa”, har nu blivit verklighet eftersom de här tre kloka kvinnorna på olika sätt jobbar för att få individen att må bra.

Föregående artikelBogart byter ägare
Nästa artikelIvöstrand i Bromölla