Ronnie Troung som hälsar alla välkomna till Halens Krog & Catering
Ronnie Troung som hälsar alla välkomna till Halens Krog & Catering

Ny ägare sedan årsskiftet, Ronnie Troung känd i Sölvesborg och Bromölla inom restaurang och nöjesbranschen.

I 30 år har Ronnie gått inför nöjesbranschen och han säger att det är roligt och utmanande att komma till en ny ort och erbjuda gäster god mat, bra uppträdanden och trevlig stämning. Tidigare har han drivit bland annat Räkan i Sölvesborg, pub, konditori, pizzeria, kinarestaurang samt matställen som serverat svensk husmanskost, dagens lunch mm.

– Räkfrossa var populärt i Sölvesborg och det kommer även att erbjudas här på Halenkrogen, säger Ronnie som också har fullständiga rättigheter.

Efter en renovering där restaurangen har öppnats upp och blivit ljusare och målats om i behagliga nyanser med härlig sjöutsikt och nya maskiner i köket slog man upp dörrarna den 7 mars och det har bara varit positiva reaktioner från gästerna.

Halens Camping och restaurangen samarbetar och man har redan fått 7 stycken stora bokningar för övernattning, konferens och middag.

Vardagar serverar Halens Krog & Catering lunchbuffé och fredagskvällar är det After Work, på helgerna serveras det helgmiddagar.

– Framöver kommer det att ordnas olika aktiviteter och uppträden, säger Ronnie som samtidigt passar på att hälsa alla välkomna.

Text & Bild Monica Berg

Föregående artikelColbrands Redovisnings AB – Den lilla byrån med den stora kompetensen
Nästa artikelFrukostmöte med företagarna i Olofström