KristianstadH.E.A.T körde stenhårt på scenen.Med Erik Grönwall i spetsen var showen komplett.
In på scenen stormade pudelrockarna i H.E.A.T och efter kom frontmannen Erik Grönwall. Det blev inget väntande på att showen skulle dra igång utan grabbarna körde så det rök. Erik tillsammans med resten av bandet höll hög klass genom hela framträdandet och publiken älskade det celebra besöket på O ‘Learys.

I kön utanför O ‘Learys stod folk och huttrade i vinterkylan i väntan på att bli insläppta. De fick inte vänta länge och snart var lokalen välfylld. Rockare med långt hår minglade runt i barerna och man fick en återblick av 80-talet i folkmängden. Skaran var blandad men en sak hade alla gemensamt, glädjen inför att snart få se H.E.A.T och njuta av skön rockmusik.
När klockan närmade sig halv tolv hade större delen av besökarna samlats så nära scenen som möjligt och glada ansikten blickade upp mot killen som testade ljudet.
Så äntligen kom det alla hade väntat på, H.E.A.T. Folket jublade och H.E.A.T bjöd på en stark show. Många sjöng med i låtar de kände igen och Erik interagerade snyggt med publiken, dansade runt på scenen och gav allt!
H.E.A.T hade en bra kontakt med publiken samtidigt som att det inte blev för mycket. Man såg på dem att de njöt av att vara där just då och av att underhålla alla människor på plats. Det syntes att publiken njöt minst lika mycket att få se dem och stämningen var på topp.
Jag tror de flesta gick hem den kvällen med ett leende på läpparna, lite smått döva och självklart väldigt glada över att få sett sitt favoritband.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelSamtal för alla-Mjuka Vokaler
Nästa artikelErikshjälpen – så började det