gränums-hälsobadFör familjen, för kill- eller tjejgänget – alla trivs.

Inbäddat i vacker bokskog i västra Blekinge erbjuder anläggning badtunnor, boende och mängder med aktiviteter i fantastisk miljö.

Det är en naturupplevelse att basta intill ån och bada i badtunnor med en fantastisk utsikt. Det finns varmt inredda stugor att bo i med kamin i tv-rummet, man kan också få fiskeguidning mm.

Allt detta kan man göra utanför Olofström hos Gränums Hälsobad och fiske.

Marcus Zimmer som jobbade på bank i Tyskland, följde med vänner till Sverige för att fiska i bl a Mörrumsån. Han blev så förtjust i landet och dess fiskemöjligheter att han sa upp sig från sitt jobb och flyttade till Sverige 2002.

Torpet utanför Gränum i Olofströms kommun med ca 1 hektar tomt köpte han 2005. Han har renoverat och byggt nytt så idag finns stugor för uthyrning med 14 bäddar, badtunnor för 16 personer, bastu vid ån som rymmer 6 personer.

Marcus började jobba som fiskeguide i Mörrum när han kom till Sverige, det var mest laxfiske. Han har köpt in båtar för att för att kunna erbjuda spännande fiskeäventyr. I Mörrum har han även en stuga för uthyrning med 8 bäddar. På tomten i Håkantorp planerar han att bygga en stuga till med 8 bäddar.

Det är fullbokat på sommaren, mest tyska turister. Bra att veta är att här kan man få skräddarsydda paket för t ex svensexan, klassträffar eller kalas mm.

Gränums Hälsobad och Fiske planerar också att bygga ett servicerum och relaxavdelning. Det kommer att bli ett samarbete med Frida Svensson på Hälsotorpet, så även spabehandlingar kommer att erbjudas.

Öppet hus den 13 november kl 14-18 (se annons, reds anm.)

gränums-hälsobad-2Alla hälsas välkomna!

Infobladet önskar lycka till.

text&bild Monica Berg

Föregående artikelVarför ska man samla på något?
Nästa artikel”Har du råd att INTE jämföra?”