autopulsenPå AutoPulsen finns servicen du inte trodde fanns. De gör bilägandet enklare och roligare. De tar hand om HELA bilen åt dig.

Vi har samlat de viktigaste tjänsterna kring bilservice, bilvård, hjulinställning och lackering under ett och samma namn, säger Hakan Kilic, ansvarig på AutoPulsen i Kristianstad.

Deras verkstäder i Kristianstad är moderna anläggningar där de investerat i de bästa verktygen på marknaden och där de arbetar med alla typer av bilmärken och däck. De är auktoriserade Däckonline och Bythjulpartner i Kristianstadsområdet.

De har ca 70 olika däckmärken i ca 15 olika dimensioner (12-22 tum). Till deras kända däckmärken hör Goodyear, Michelin, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone, Nokian, Gislaved m fl. Vi erbjuder även mellanklassdäck som Avon, Toyo, Firestone m fl och budgetdäck som bl a Kenda, Meteor, Wanli. Bland favoriterna finns det svenska regummerade miljödäcket ITS som är ett bra däck till ett bra pris, säjer Hakan.

Att lämna in bilen för tvätt hos en av deras SONAX Professional Partners är en god idé av många anledningar. En anledning är de högkvalitativa produkter som de använder sig av. En annan är deras bilvårdteknikers ovärderliga erfarenheter och kunnighet när det gäller bilvård. De ser till att kunden lär sig innebörden av varje steg i tvättprocessen, allt för att bilen ska må så bra som möjligt under längsta möjliga tid.

Från den 1 oktober har de nya lokaler i Däckonlines gamla lokaler på Slättängsvägen 99, Kristianstad. De har funnits i Kristianstad i 5 år och i hela Sverige finns 55 verkstäder.

text & bild Uffe Jönsson

Föregående artikelGränums hälsobad och fiske
Nästa artikelDigitalbio blir mer och mer populärt