Härlig miljö för personal och kunder. Med på bilden är Åsa Ragnarsson, Christel Mårtensson och Eva Magnusson.Åsa välkomnar upp på andra våningen där nya kontorsplatser skapats. Varje företag ska göra det man är bra på. Är man företagare, t ex snickare, hotellägare, eller IT-konsult är det ingen självklarhet att man gillar siffror, bokföring och redovisning. Det kan vara skönt att lämna dessa viktiga delar av sitt företag i kompetenta händer.  GradusAnte är en redovisningsbyrå med bred kunskap och mycket erfarenhet. Det märks på deras ökade kundstock vilket har resulterat i nyanställning av personal och expanderade lokaler.
Jag träffar VD Åsa Ragnarsson och häpnar över den oerhört stilfulla lokal där de har sina kontor. Man känner sig som hemma redan från första stund.
– Våra befintliga kunder expanderar sina verksamheter och vi har nya kunder som väljer ett samarbete med oss. Det har gjort att vi behövde nyanställa personal för att fortsätta upprätthålla samma servicenivå som tidigare. En utökning av verksamheten resulterade i behov av mer plats, därför har vi nyligen inrett ovanvåningen och nya kontorsplatser står klara, berättar Åsa medan vi slår oss till ro.
– Till oss är alla välkomna, vi har kunskap och service som täcker alla behov. Vi är en byrå som ger det lilla extra, engagemang är ett ledord, ler Åsa.
Tjänster som finns att tillgå är allt ifrån redovisning, löner, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Varje kund får ett eget skräddarsytt ”tjänstepaket”. Ekonomi innefattar så mycket mer än ovanstående, finns det ett behov av en tjänst, då utformar vi den.
Att låta ett effektivt och kunnigt företag som GradusAnte sköta det man själv inte behärskar till fullo är för fler och fler företag numera en självklarhet och blir i slutändan en besparing. Behovet av tjänsterna som erbjuds på byrån är ständigt stigande. Att GradusAntes kunder gillar medarbetarna och verksamheten råder det inga tvivel om, kunderna är trogna och flera har funnits med sedan starten 1998.
– Att vi växer är positivt, vi har möjlighet att hjälpa ännu fler kunder med deras ekonomi. Genom att vara en större byrå ökar också vår service, säger Åsa.
GradusAnte önskar nya och gamla kunder välkomna och ett gott företagande år 2013.

Text: Elin Troedsson

Föregående artikelErikshjälpen – så började det
Nästa artikelBusstur på eget initiativ