Max och Karin är redo för att ta emot kunder
Grattis Bromölla
Nu får vi en Glassbar och denna kommer att servera en av de godaste glassarna på marknaden nämligen Holje Glassfabrik.
Nu kan vi alla glädjas åt att det händer något i vår by trots att det skulle behöva hända mycket mer. Återigen är det familjen Nilsson som ser möjligheter och slår upp portarna till sin nya verksamhet.

Perfekt att avnjuta en glass utanför butiken

– Här kommer vi under sommaren att erbjuda god glass i form av mjukglass, kulglass och milkshake. Självklart kan man få en god kopp kaffe med fika också, berättar Max Nilsson som tillsammans med sin mamma Karin Nilsson sköter Direkten och nu GlassCafee’t också.
Med en så central plats som vi är etablerade på så kan man enkelt slinka inom och käka en god glass. Sommaren är ju glass för många så vi ser det som att vi utökat Direktens utbud och ändå kan vi ge lika bra service i butiken då alla glassälskare går in här i denna butik, säger Karin.
Öppettider kommer att kunna variera men när det är vackert väder och ledighet så ska vi kunna ha öppet.
Nu i början kör vi fredagar till söndagar. När det riktiga sommarvädret är här utökar vi troligen med fler dagar.

De har stolar och bord utanför butiken och det finns plats för att kunna ta sig en fika där. Då det redan varit smygpremiär och det strömmade till gott om folk så hoppas man och tror att detta ska bli populärt.
Så alla ni som längtat efter en god glass, ta tillfället i akt och besök Bromöllas nyaste fik. Karin och Max lovar även att bjuda på en tredje kula när man köper två och nu blev det både gott och billigt så som sagt passa på.
Vi önskar Familjen Nilsson lycka till och vi vet att detta kommer att bli populärt.
Text & Foto: Patrik Lundin
Föregående artikelMax 40 km i Bromölla
Nästa artikelMotorcafé i Bromölla ONSDAGAR