Det råder nybyggaranda i Fjälkinge IF och det finns inga tvivel om att den nya idrottsplatsen kommer att sjuda av aktivitet.

FIF har cirka 130 aktiva barn och ungdomar i verksamheten och i år är det sex lag som deltager i seriespel; pojkar födda 1995, -97, -98 och -00 och -01 samt ett flicklag, 99:or. Dessutom får de yngsta spela matcher i Lilla Gärdscupen (mix sju- och åttaåringar) och de allra minsta, 4-6 år, leker fotboll i två knattegrupper.

Malmö FF – Mjällby AIF För att stimulera fotbollsintresset ytterligare åker FIF med sina ungdomar (9-15-åringarna) till Swedbank Stadion i Malmö den 7 november.

Det är sista omgången av allsvenskan, MFF möter Mjällby AIF och Fjälkingegänget får kanske uppleva guldjubel? För de yngsta lirarna blir det något annat trevligt som avslutning på säsongen. Plats för fler Fjälkinge IF har alltså en stor och livlig ungdomsverksamhet, men vi har plats för fler!

Vill du har mer information om våra lag så titta in på vår hemsida www.fjalkingeif.se eller kontakta föreningens ungdomsansvarige, Bengt Lennartsson.

Bengt når du på 0709-969 557.

fjalkinge-ungdom

Föregående artikelFönsterspecialisten
Nästa artikelInredning för alla, med mötesplatser i fokus på INREDNINGSMÄSSA 1 och 2 Oktober.