Redan när Patrik Andersson och Ann-Louise Persson flyttade in i sitt hus i Sölvesborg hade de en tanke på att göra om huset så det fick deras egen touch och känsla. Paret ville ha ett personligt hem med en lugn bas. De ville också att det skulle vara lätt att förnya sig enbart genom att byta ut vissa detaljer. För att få hjälp med att utveckla och förverkliga idéerna vände de sig till Fridas Design.

Det första mötet handlade mycket om att Frida skulle lära känna paret, och få en känsla för vad de tycker om i form och färg. Därefter följde en tid med nära samarbete där idéer bollades fram och tillbaka. Frida tog även hjälp av sina samarbetspartners för att arbeta fram smarta lösningar till parets hem.Allt fler kunder väljer att anlita Fridas Design för att få ett bra slutresultat vid försäljningen. Fridas Design är också perfekt för de privatpersoner som vill ge sitt hem extra krydda och elegans. Nu blir det några veckors semester för Frida. Hösten ser lovande ut med nya, spännande projekt.

Patrik, Ann-Louise och Frida tillsammans med hela gänget som arbetat så hårt med huset.Fridas Design anlitade:Snickar´n, som är grym på att komma på bra och snygga lösningar, har utfört allt snickeri i huset. T.ex. den smarta väggen i vardagsrummet som är både tv-bänk, bokhylla och vitrinskåp med sladdar dolda bakom.

Måleriet har utfört målning och tapetsering av fotoväggen. De är omtyckta och har ett gott rykte i branschen. Kent från Besiktningstjänst ligger bakom det mesta av elarbetet, även Sten Nilssons El har varit delaktiga. Från Sten Nilssons El kommer också de fina lamporna som Frida valt till kunden. samtliga växter i huset kommer från Ljungsleds Plantskola samt de större krukorna i gästrummet/kontoret. Prydnadssaker, krukor, kuddar och ljuslyktor m.m. har Frida hämtat på Ineda i Karlshamn, allt för att få till en bra känsla. Frida har gjort fototapeten men anlitade fotograf Per-Johan Persson från Kalmar till porträttfotograferingen. (www.pjpfoto.se)

När entreprenörsavtalet skrivits satte snickare, målare och elektriker igång. Parallellt med detta arbetade Frida tillsammans med paret för att komma fram till detaljerna i inredningen. Frida har fotat, stylat och köpt in saker till samtliga renoverade rum. Att inreda med personliga foton och även göra fototapeten från närliggande omgivningar har förhöjt den personliga prägeln i hemmet, likaså panoramamålningen på väggen i sovrummet. Patrik och Ann-Louise är helnöjda och trivs jättebra i sitt omstylade hem. Frida tycker att projektet har varit fantastiskt kul att genomföra och med sådana kunder och samarbetspartners kan det inte li bättre!

En stor fördel med att anlita Fridas Design är att kunden har en konsult och samordnare genom hela projektet. Fridas Design vänder sig till både privatpersoner och mäklare, som erbjuder sina kunder kostnadsfri konsultation samt fotografering. Kunden väljer sedan om de vill förändra sin bostad med hjälp av Fridas expertis.

fridaf1

e1

grp12

Föregående artikel”Friskvård á la Babben” en oförglömlig kväll
Nästa artikelCillas Hårstudio – “De är bäst!”