Bert-Olas VVS och Industriservice erbjuder sina tjänster till både företag och privatpersoner.Sölvesborg
Bert-Ola gör allt inom VVS, och säljer allt VVS-material till dig och ditt hem. Tänk vilken skön känsla det är att komma hem till ett helt fungerande hem och slappna av efter jobbet. Eller hur skönt det är att komma till jobbet när allt fungerar som det ska. Bert-Olas VVS och Industriservice hjälper dig uppfylla ditt VVS-behov.

Bert-Ola Berg har jobbat inom VVS och industribranschen i 27 år. Under den här tiden har han provat på allt från att jobba i fält till att vara butikschef i en VVS-butik.
– Jag var där ett halvår men kände att det inte passade mig att jobba i butik, berättar Bert-Ola.
Han ville ut igen och startade därför eget företag för ett år sedan, där han erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag.
Bert-Olas VVS och Industriservice hyrs in av industrin och andra företag men han åker också hem till privatpersoner som har problem med allt inom värme och vatten. Har man stopp i avlopp och vaskar, droppande kranar, problem med värmen eller helt enkelt vill ha ett nytt badrum så kontakta Bert- Ola.  Han har också försäljning på allt material inom VVS. Han kan också hjälpa till med allt från markvärme till luft luft system. Ring för kostnadsfritt hembesök och offert.
Om man vill ha hjälp att sänka sina värmekostnader kan man kontakta Bert-Ola för ett besök. Under ett hembesök hjälper han till att beräkna en kalkyl över nuvarande värmekostnader och jämför med vad man kan spara om man installerar en värmepump.

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelHavsdrakarnas Hus
Nästa artikelSölvesborg Energi satsar på fjärrvärme