Tjejerna Hanna Berntsson, Emily Palander och Ida Christensen är redo för att hjälpa dig nå ditt hälsomål.Tjejerna har fått internutbildning som personliga wellness coacher och vet vad som krävs för att må bra.Olofström
Nu när våren närmar sig är det dags för förändring och att förnya sig. Hälsan är alltid viktig och kanske vill man bli piggare, gå ner i vikt, upp i vikt eller bara ändra sin livsstil. Emily Palander och hennes kollegor kan hjälpa till.

Emily är personen bakom Nail Studio 4 You som flyttade till en större lokal vid Olofström i årsskiftet.  Förutom nagelvård, fotvård, ansiktsbehandlingar, vaxning och fransförlängningar har hon också börjat med spraytanning.
Emily är med i ett projekt som kallas viktutmaningen, eller Weight Loss Challenge. Fem stycken tjejer ligger bakom detta och det innebär att man utmanar sig själv genom att sätta upp ett mål. Det kan vara att gå ner i vikt, gå upp i vikt, få mer energi eller bara må bättre. Emily och hennes kollegor kommer hjälpa dig att sätta upp ditt mål, ge stöd under det 12 veckor långa programmet, ge dig en personlig coach, sätta upp måltidsplan och ge hjälpfulla tips och information om bra näring och hälsa.
Att medverka i viktutmaningen kostar 350 kronor varav hela deltagaravgiften går till en gemensam prispott.
Med start i februari kommer det erbjudas träningar och aktiviteter kostnadsfritt.
Första måndagen varje månad med start i mars kl 18.30 kommer det vara informations kvällar om viktutmaningar m.m.
Dessutom kan den som går ner mest vikt i procentväg vinna pengar.
Vi frågar Emily hur idén till viktutmaningen föddes.
– För ett år sedan gick jag ner 20 kilo och det var så jag fick idén, berättar Emily. Jag vill hjälpa andra att må bra och ändra sina hälsovanor.
Om man vill anmäla sig till viktutmaningen gör man det på; 0454-920 59 och för mer information kolla in facebooksidan; Team Toppform Olofström.  Det är nu du ska börja förändringen och ta tag i din hälsa idag!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelNya Opel Mokka testas
Nästa artikelIvar Andersson Bygg – hur går det?