Barbro Fredholm ser framåt mot nya projekt och utmaningar.Driva företag och vara entreprenör är inte ett enformigt jobb, det händer något oväntat varje dag. Barbro Fredholm tillhör de som ser möjligheter där andra ser problem.
– Problem tillhör livet, möjligheter måste man upptäcka, konstaterar Barbro.
Som 2009 när hon tillsammans med sönerna bildade Vinsil AB och köpte lantmännens fastighet i Vinslöv eller då hon startade Bas Gym & wellness – gymmet i sporthallen i Vinslöv.
Som 26-åring startade hon sitt första företag inom mode, med de egna varumärkna Snuff och Sweety, sedan inredningsbutiken TyringeTygAffär.
Med universitetsutbildningar inom ekonomi och beteendevetenskap i bagaget blev det 2004 konsultföretaget Kommunikation & Coaching som i dag levererar JobbCoaching i samarbete med Arbetsförmedlingen.

Vinsil utvecklas, ytterligare en butik ska byggas i Handelshuset. Intresse finns även för gamla Mejeriet och lagerbyggnaden har bara ett utrymme kvar för uthyrning. Området är en positiv utvecklingsmöjlighet för Vinslövs näringsliv, med lokaler för fler företag.
Bas-Gym & wellness har full fart på de populära gruppträningarna. Där utökas det i höst med FaR, fysisk träning på recept.
– Att hjälpa människor till bra hälsa är något som är meningen i livet, säger Barbro.
Barbro, hur hinner du? Hur orkar du?
Orkar! Är det roligt så orkar man mycket.
Hinner; jag har en agenda och använder Timemanagement – även om livet kommer emellan då och då. Sedan, renoveringen av mitt egna hus är inte prioriterat! Rensa ogräs ligger långt bak, socialt umgänge är ett sovande projekt.
Men – människorna är viktigast!
Vi på INFO-Bladet kan bara hålla med Barbro och önskar henne lycka till!

Text&Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikelHantverketsdag på Västergårda i Vinslöv
Nästa artikelNy frisör på Antrasax