Kristianstad
En jobbcoach är en person som stöSofi och Maria hälsar alla varmt välkomna till  Eductus i Kristianstad.djer och vägleder en framåt, samt ger bra tips på cv och personligt brev. Det är också en person som ser utanför ramarna och ger nya förutsättningar inom arbetssökandet.

Vilka är Eductus?
Eductus arbetar främst med att utbilda och stödja personer mot arbete. De ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning. Eductus är företagens långsiktiga partner, i både hög- och lågkonjunktur.
Hur Eductus arbetar med individer
För att skapa bra förutsättningar för individen, möter coacherna på Eductus personen där den står i livet. Arbetslösheten kan leda till flera olika mentala och emotionella påfrestningar som de också ser och stöttar individen i. Eductus arbetar tillsammans med individen för att skapa ett så bra CV och Personligt brev som möjligt som leder personen närmare jobb.
– Att arbeta med individens kompetensinventering är också en viktig del, då vi bär på många kvaliteter som vi inte är medvetna om, berättar Sofi på Eductus. Vi förbereder personen inför anställningsintervju. På Eductus så arbetar vi med några analysverktyg såsom DISC och Drivkraftsanalys som ökar din insikt om dig själv och ditt beteende. Det är en viktig del i individens CV, då arbetsgivaren ser om man är lämplig och passar in i deras verksamhet.
Lena Nilsson berättar
– Jag kommer från Bromölla, blev arbetslös och valde att skriva in mig på Eductus i Kristianstad för att få stöd med att söka nya vägar, berättar Lena. Stödet jag fick på Eductus av min jobbcoach var mer än vad jag förväntat mig, då hon såg min potential och mötte mig där jag stod i livet. Nu har jag precis påbörjat ett mycket spännande och utmanande arbete. Denna möjlighet har gett mig glädje, trygghet och ny kick i livet.
De som arbetar med jobbcoachning på Eductus önskar alla välkomna att kontakta dem för frågor.

Föregående artikelBli Mästaren i Ditt liv!
Nästa artikelMarie och MiMdesign