Hässleholm
MiMdesign är storsäljaren i presentbutiken Compagniet som fyller 10 år nu i maj. Marie Månsson heter kvinnan bakom både butiken och MiMdesign. Sedan ett år tillbaka finns MiMdesign även i andra butiker runtom i landet, nu har ett tiotal olika butiker tagit in MiMdesign i sitt sortiment.

Marie har under hela sitt liv arbetat kreativt i någon form. På senare år har det blivit mer och mer grafiskt med hjälp av datorn, men det finns även en hel del som är rent hantverk.
– Det bubblar av idéer som ska förverkligas när bara tiden räcker till, berättar Marie när hon börjar prata om framtiden. Som det är idag är det svårt att få tiden att räcka till för både butik och MiMdesign, vilket gör att det inte är otänkbart att lämna över butiken i nya händer om det faller sig så.
Budskapstavlorna som funnits i butiken i ett par år är populära hos många kunder eftersom varje tavla är unik. Tavlorna blev mycket uppskattade när de ställdes ut på Formex och Maries orderbok fylldes i rask takt. Man kan även beställa sin egen text som då textas i det speciella typsnitt som är signaturen för MiMdesign. En nyhet är att det även finns svarta canvastavlor med vit text till dem som föredrar det.Marie Månsson bland MiMdesigns härliga budskapstavlor.
Det kommer hela tiden in nya kort i MiM:s budskapskollektion.  Det finns kort för de flesta tillfällen i livet.
Man kan också hitta en mindre kollektion med halsband och armband i butiken. Marie skapar unika smycken som känns rätt i tiden, gärna med ett hjärta eller änglavingar.
– Dygnet kunde gärna ha fler timmar så att jag får möjlighet hinna allt jag vill, avslutar Marie med ett leende.

Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelFå en jobbcoach hos Eductus
Nästa artikelPatrik bytte bransch