web-Bild1-cmykSölvesborg
Varför inte fylla hemmet och trädgården med blommor och dekorationer nu när sommaren står för dörren? Hos Flora Perssons hittar man detaljerna som gör att man trivs.
Gull-Britt Linné har drivit Flora Perssons blomsterbutik i många år. Hon började jobba i butiken som tonåring och hon trivdes mycket bra, och gör fortfarande.

I den mysiga och ljusa butiken hittar man ett stort sortiment av blommor, krukor, vaser, presentartiklar och dekorationer för både trädgården och huset.
– Det är rätt tänkt av Sparbanken att gynna de som handlar lokalt tycker jag, säger Gull-Britt.

I början var det inte så många som använde Sölvesborgskortet men Gull-Britt och hennes anställda har sett en ökning hos kunderna.
– Det gick lite trögt i början innan kunderna fick kläm på att de kunde använda kortet men nu flyter det på bra, berättar Gull-Britt. Ibland glömmer kunderna att använda Sölvesborgskortet men då är vi snabbt framme och frågar om de har ett sådant kort som vi kan dra.

Vad man än är ute efter så har Flora Perssons det mesta. Kika gärna i deras Garden Center, där finns mycket för trädgården och balkongen.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelGolfshopen med ett välsorterat sortiment
Nästa artikelSkofabriken drar ut på turné