Henrik Olsson och Jonas Kajsson ser fram emot en heldag ”in the name of love.Skandinaviens version av U2, kommer till O’Learys.  Foto: Micke.J www.myspace.com/mickej.Kristianstad
Skandinaviens version av U2 kommer till O’learys lördagen den 23 mars och de går under namnet W2. Förutom bandet som underhåller på kvällen kommer man också kunna ta del av Henrik Olssons unika U2-utställning under dagen. Självklart kan man ta sig en bit mat i kombination med utställningen.

– Planerna att dra coverbandet W2 till O’learys började över en kopp kaffe, berättar Henrik Olsson och Jonas Kajsson, männen bakom arrangemanget.
– Det var jag och kocken Mange här på O’learys som började diskutera om man inte kunde ha ett coverband här på O’learys, säger Henrik.
Henrik visade W2 på youtube.com och kocken Magnus tyckte om idén.
– Jag hade tidigare letat efter ett coverband på Kizz, lägger Jonas till. Men det var för dyrt.
Jonas kontaktade Henrik angående hans U2-utställning och tänkte en heldag i U2-tema.
– Jag pratade med Jonas och frågade vad han tyckte, förklarar Henrik.
Så började planerandet på varsitt håll, Henrik med utställningen med de ca 200 U2-objekten han har och Jonas med bandbokning.
Det kommer bli en heldag som börjar halv två på eftermiddagen med utställningen som följs av W2 som kör igång vid 20.00.
– Det kommer bli riktigt spännande att se hur folk reagerar på evenemanget, säger Jonas.
På O’learys kommer man kunna äta, mingla och se utställningen under dagen, men vänta, det är inte allt. Senare på eftermiddagen kommer U2-musik spelas enda fram tills det är dags för W2 att spela. Efter bandet har spelat blir stämningen mysigare med trubadur.
Det kommer bli en familjefest med de yngre som kan kolla på utställningen under dagen och de äldre på kvällen och ända in på småtimmarna.
– Missa inte detta, uppmanar Henrik Olsson och Jonas Kajsson. Det kommer bli något alldeles extra!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelInred och få inspiration på MIXHUSET
Nästa artikelNA Altanglas- alltid bra service