_DSC2526-cmykSölvesborg / Asarum
Arne Elofsson har mångårig erfarenhet av VVS-branschens många områden och Elofssons VVS har nyligen utökat sin verksamhet i Karlshamn, allt för att kunna ge kunderna snabb och smidig service.

Det var redan i somras som Elofssons VVS köpte upp Strångert Värme & VVS och på så sätt kan erbjuda sina tjänster och sin service på ett ännu större område.
– Vi har tagit över hela verksamheten med anställda och lokal, ja allting, berättar Frida Elofsson på Elofssons VVS.

Uppköpet utökade styrkan med två nya montörer till ett antal av totalt sex stycken som utför servicearbeten i Sölvesborg och Karlshamn med omnejd. Totalt är de 23 stycken anställda på Elofssons VVS.

De vänder sig till både företag, industri och privatpersoner med sina tjänster och produkter. De har en butik i Sölvesborg där man kan hitta det mesta som hör VVS-branschen till, här kan man även få kostnadsfria offerter om man går i renoveringstankar. I Asarum har de nu en visningslokal där man kan kika på de olika värmesystemen de erbjuder.

Elofssons VVS utför bland annat byte av pannor, montage av värmepumpar, pelletsinsallationer, vattenrening, badrumsrenoveringar, installa-tioner inom värme, vatten och sanitet, och självklart utför de även servicearbeten till både stora och små fastigheter, och både privatpersoner och företag.

Till Elofssons VVS ska man vända sig när man vill ha god expertis, lång erfarenhet och utmärkt kundservice. Med anställda som är kunniga inom branschen hjälper Elofssons VVS till med alla tänkbara VVS-lösningar!

Text: Petra Horning

Föregående artikelLåt Kopparsträdets Hembageri sköta julbaket
Nästa artikelJay Smith gästar Rundella