Uffe och Lotta

Vinslöv
Sedan första augusti finns Ekonomiavdelningen i Vinslöv AB på Stora Torggatan 6 en trappa upp.
Ulf Palmbrink startade sitt företag 2017. Efter att arbetat som anställd på en byrå i Kristianstad så kändes det rätt att starta upp och då så klart på hemmaplan i Vinslöv.
Uffe som är född och uppvuxen i Vä utanför Kristianstad har bott i Vinslöv sedan 2003. Här bor han med sina tre barn och fru. De stormtrivs i Vinslöv och det är en by med stor potential. Efter att han kämpat på med firman och arbetat i princip alla dagar i veckan så tog han steget som de flesta företagare som vill öka produktionen måste ta. Han anställde och efter att nu ha fått en medarbetare som han känner fungerar bra så känns även det steget bra.
– När man anställer personal måste det vara bra kemi så att samarbetet blir det bästa, vilket är viktigt för våra kunder så att våra tjänster och grundvärderingar är rätt. Våra kunder ska känna sig trygga och sova gott om nätterna, vissa om att alla papper är i ordning.
Lotta som nu har arbetat med Uffe, sedan i oktober 2019, trivs bra. Med de nya lokalerna som man flyttade till i augusti 2020 ser man möjligheter att längre fram kunna utöka med fler kontorsplatser och det är absolut luftiga och fina lokaler som man besitter.
En del av tjänsterna som Ekonomiavdelningen levererar är, löpande bokföring, deklarationer, bokslut, löner, uppstart av företag m.m, berättar Uffe. Det som en hantverkare bygger på en timme kan jag kanske göra på en dag och därför anser jag att man ska göra det som man kan och tycker är roligt. Det är därför vi sköter bokföring och ekonomi, vi tycker det är roligt och vi är bra på det.

– Vi är absolut inte enbart riktade mot företag, även om det utgör vår mesta tid, utan även privatpersoner som är osäkra med t.ex deklaration eller annan ekonomisk klurighet, säger Uffe.
Vår absoluta högsäsong är på våren med alla deklarationer, bokslut och årsredovisningar. Vi erbjuder kunderna olika lösningar och konsulterar frågor som kunden är osäker på.

Vi på Vinslövs-Bladet tipsar om att när det gäller ekonomi så är det till Uffe och Lotta man ska vända sig. Tack för en trevlig pratstund och en god kopp kaffe på ert fina kontor.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelEskil Carlsson – bonde, förtroendevald inom Svenska kyrkan, kyrkorådets ordförande och kyrkvärd
Nästa artikel”SÄKER Service” och tankning dygnet runt