Bild1-webbSölvesborg
Utöver egen fodertillverkning och uppfödning av schäferhundar väljer Ebafarmen att utöka. De kan nu erbjuda kunderna hjälp under hela resan, från valp till vuxenhund, träningar och hundtillbehör.
Ebafarmen driver sedan många år tillbaka egen fodertillverkning. Man kan välja mellan originalfoder som passar alla hundar, helfoder som är helt utan spannmål eller Energi som är gjort för aktiva hundar.

Förutom fodertillverkning startade Ebafarmen 1993 egen uppfödning av schäferhundar. Deras kennel har utvecklats till en av Sveriges största schäferkennlar.

Ägaren Freddy Flinthage har inrett en av byggnaderna på gården till en butik. Här kan man hitta det mesta till sin hund, såsom koppel, torkat kött, foder, leksaker och tuggben. Freddy använder själv samma saker som han säljer i butiken och därför har han mycket god kunskap om det han säljer.
– Jag tycker det är viktigt att kunna erbjuda allt för hunden och det med professionell kunskap. Eftersom vi öppnat butiken så kan vi följa kunderna hela vägen, säger Freddy. Köper man en valp hos oss erbjuder vi foder, tillbehör och kurser, det vill säga ett komplett koncept för valpköparen.

Går man i tankar på att skaffa en hund ska man fundera över syftet med hunden. Vill man ha den som enbart sällskapshund, tävla med hunden i olika grenar eller vill man ha någonting mitt emellan? Oavsett vad man vill ha sin hund till så hjälper Ebafarmen till på alla plan. De håller i kurser för den lilla valpen såväl som familje- eller tävlingshunden.
Besök Ebafarmen och skäm bort din hund.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelSkrivarklubben i Blekinge jubilerar
Nästa artikelSölvesborgs Golfkrog har alltid öppet