organique-1Organique är företaget som Sedan den 7 april i år är etablerat i Kristianstad, i nya fräscha lokaler på Östra Storgatan 65. Det hela startade i december, då i lokal hos Beautiful Woman.

De är först i Sverige med hela Organique-agenturen som nu ska spridas i hela landet till nya butiker, även då bl a till Hotell/Spa anläggningar. Detta exklusiva välkända varumärket har funnits i Europa sedan 10 år tillbaka. Denna härligt väldoftande butik drivs av Sara Kajrup och Janet Svensson med personal.

Organique är ett varumärke för de som älskar naturliga produkter och traditionella behandlingar. Produkternas ingredienser kommer från hela världen. De erbjuder handgjorda väldoftande glycerin- tvålar med underbara färger, badprodukter såsom -skum, -bomber, – kakor, -salter, -pulver samt aromatiska silkeslena BodyButters, Shea smör, Hårprodukter, behandlande Kroppsserum, Salt & Socker peelingar samt téer med tillbehör.

Produkterna är av högsta kvalitet, har valts ut av respekt för naturen och de flesta av dem har ekologiska certifikat. I lokalerna kan man även boka tid för olika sorters massage för friskvård för företagspersonal.

Företagstips

Du kan även få olika produkter som t.ex. tvål med företagets logga för profilering av just ditt företag.

Som företagare har du även möjligheten att kunna erbjuda dina anställda avkoppling efter arbetet. Organique har den perfekta julklappen för just detta. Det går att skräddarsy efter eget önskemål eller använder man sig av ett färdigt paket.

Förutom de erbjudande ni ser undertill i annonsen, finns Tepaket, Handpaket, Badpaket eller ett Duschpaket för män.

organique-2

Vi på INFO-Bladet önskar Sara och Janet, Lycka till.

text & bild Jerry Cederholm

organique-3

Föregående artikelMusikcafé på Furulundskolan
Nästa artikelEriksberg – på djurens villkor