Den folkkäre skådespelaren, artisten och världstrummissen Janne ”Loffe” Carlsson som spelat med de stora giganterna inom jazz-och populärmusiken ger tillsammans med sina musikaliska vänner en julkonsert i Önnestads kyrka söndagen den 18 december kl. 18.00.
Det blir en konsert under rubriken ”Christmas Carols” med såväl traditionell som otraditionell julmusik och en massa andra musikaliska godbitar. Det blir en konsert med swing, improvisation, spelglädje och musik av världsklass som Loffe kommer att bjuda på.
Med på konserten är världsgitarristen Ewan Svensson, bassisten Lars Lundström och så en av Sveriges mest lovande jazzsångerskor Hannah Svensson som förutom jazzmusik också har en bred repertoar från visor, koraler till klassisk musik.
Biljetter finns på pastorsexpeditionen i Färlöv.

I höst har Loffe spelat en av huvudrollerna på Säffleoperan i operan Tiggaroperan mot bl.a Carina Lidbom och i höst kan vi se honom i TV-programmet Carina Berg flyttar in. Och mellan varven målar han tavlor och framträder med jazzkonserter över hela landet.

Föregående artikelErikshjälpen Second Hand i Kristianstad-Förvandlar prylar till ett värdigt liv
Nästa artikelOnsdagen den 23 november så kom ROMEO & JULIA KÖREN till Kristianstads Teater