Tänk dig att du köper en vacker tavla och en stor del av pengarna går till Världens Barn. Du får med dig tavlan hem samtidigt som ett barn får hjälp av dig i en annan del av världen. Låter detta intressant? Då finns här något för dig.Ännu ett bra sätt att tjäna in pengar till Världens Barn.

Lions Club ordnar nu i samarbete Bromölla kultur och med hjälp av Easyinfo, en aktivitet för traktens ”kända” personer att få via upp sig. Detta är ett välgörande ändamål och behållningen går oavkortat till Världens Barn. Det kan vara en tavla, en skulptur, ett foto eller något annat konstnärligt och kreativt från ditt huvud eller hjärta. Materialet får ”konstnären” stå för själv.

Deltagarna i tävlingen har någon anknytning till Bromölla trakten och är någon som man känner igen. Inbjudna deltagare är; Kyrkoherde Pia Wikfors, Kommunalrådet Åke Hammarstedt, Närpolischef Gunnar Andersson och Maxi ICA chefen Thomas Andersson m.fl.

För att planeringen av evenemanget ska bli så bra som möjligt vill kommittén gärna ha besked senast den 31/8 2012 om man kan tänkas ställa upp eller inte (detta gäller de inbjudna till evenemanget). Besked gör du till Nils-Göran Friström via telefon; 0456-297 44 alt. 0705-82 69 20 eller via e-post; ngf@telia.com. Om du kan tänka dig att ställa upp stå ska du ha lämnat in ditt konstverk senast den 31 oktober till Bromölla Bibliotek.

Allmänheten kommer sedan att välkomnas mellan den 4-18 november 2012 för att njuta av konstverken och självklart ge bud för att stödja välgörenheten. Konstnären själv är också tillåten att buda på sitt eget alster.

Av: Veronika Brink

Föregående artikelPå gång i Bromölla
Nästa artikelHolje El satsar på vedkaminer – demodag den 3/9