Annborrning för dykrör på trycksatt ledning.Hela gänget samlade på Licenssvets & Isolering AB.David Blom som drivit företaget sedan 2006 med kollega, tar nu över hela ägandet och satsar för fullt. Med sina fem medarbetare erbjuder företaget tjänster inom VVS såsom värmepumpsinstallation, konverteringar, service, köks- och badrumsrenoveringar, totalentreprenad och industriella anläggningar samt fjärrvärme. De erbjuder också övrig entreprenad som, betonghåltagning och bilning, gjutning, även industriservice och vattenrening.
VVS är det alltid stor efterfrågan på och innan de öppnade butiken i Sölvesborg låg närmsta VVS-butik i Rinkaby alternativt i Karlshamn. Butiken sköter Ann-Christin med mer än 30 års erfarenhet inom branschen.
Jobbar med teknik
– Vi kan nu även erbjuda en tjänst som är intressant för företag med trycksatta ledningar, säger David. Att montera ett dykrör eller anslutning direkt på ledningen utan att tömma systemet sparar företagen en massa tid och självklart pengar. Företaget har investerat i verktyg och utbildning för att kunna erbjuda anborrning i trycksatta system, våra kunder uppskattar att vi följer med tekniskt eftersom de sparar pengar på tekniken.
David berättar att man på uppdrag byggt en specialpump för att öka upp trycket på väldigt långa fjärrvärmeanläggningar som i dag verkligen är användbart. Självklart har man arbetat och arbetar fortfarande mycket med fjärrvärmeinkopplingar.
– Då hjälper vi kunden med allt som behövs för att byta ut panna och sätta in fjärrvärmecentral, förklarar han.
INFO-Bladet vill passa på att önska David med personal lycka till i framtiden.

Text: Patrik Lundin
Bild: Veronika Brink, Privat

Föregående artikelSolens Mat på Biblioteket
Nästa artikelVilket Drag!