Tobias Klint
Tobias Klint

CTK står för Catrine Tobias Klint, de driver ett eget företag som säljer centraldammsugare av märket Beam från Elektrolux.

Det finns 4 olika utföranden av modellen Beam.

– Jag har valt att sälja dessa, säger Tobias, p g a att de är världens största tillverkare av centraldammsugare. Det ledande märket som står för erfarenhet och kvalité. Företaget startades 1957 och sen är det tryggt att Electrolux som också står för kvalité äger det.

Tobias tog över försäljningen i november förra året efter föräldrarna, som har Ivetofta Bygg, De har sålt märket i många år så det är väl inarbetat i detta området.

-Jag kommer först och främst hålla mig till närområden, säger Tobias Klint som också arbetar 5-skift på Ivö Sanitär. Med skiftarbetstider finns det möjlighet att driva eget företag vid sidan om.

Fördelen med Centraldammsugare är först och främst att man får en dammfri miljö i hemmet eller företaget, eftersom dammet blåses ut från innemiljön, mycket bra för dammallergiker.

Det gör också att man inte behöver städa så ofta. Det blir inte heller samma belastning för kroppen med en centraldammsugare. Det finns bra tillbehör för att komma åt mattor och möbler och det är en stor fördel om man har husdjur,

Förutom centraldammsugare säljer CTK Handel också reservdelar till redan befintliga maskiner och Tobias erbjuder även installation av centraldammsugare och då är det rotavdrag på installationen.

Webbshop är på gång

Text & bild Monica Berg

Föregående artikelLångörat sladdbarn
Nästa artikelEn tjej med mål i sikte!