Compagniet är en livsstilsbutik som ligger i hjärtat av Hässleholm, Stortorget. I butiken hittar du många roliga presenter och inredning till ditt hem.

Nu stundar Mors Dag, Student och andra härliga somriga fester.

– Gåbortsgåvan är alltid lika rolig att få inslagen i cellofan, helst ska det finnas några klara för avhämtning, berättar Marie, ägare och designer på Compagniet. Här finner man alltid arrangemang för varje tillfälle och man kan också plocka ihop sitt eget och får det fint förpackat om man vill.

En annan bra present är MiM designs egna budskapstavlor, alla unika med ett trevligt budskap på canvas. De finns i många olika storlekar, önskar du en speciell text kan du komma in och beställa så gör Marie det efter beställning. MiM design gör även trätavlor med text och smycken, en fin gåva till någon man tycker om.

– Allt som finns i MiM design läggs ut på bloggen, säger Marie. Det är svårt att säga om det är bloggarna eller skyltfönstren som är vikitgast idag för att visa upp vad som finns i butiken.

Snyggt porslin att duka bordet med samt ljuslyktor och annat att dekorera för ett personligt hem finns till den som tycker om att förgylla vardagen som till fest.

– Lite shabby chic stil och mer romantisk samsas bra, tycker Marie.

Doftljus från yankee Candle och Wood Wick ger hemmet en mysig stämning. Man märker direkt skillnad när man tänder ett doftljus av Yankees eller Wood Wick, dofterna är friska och det är samma doft i hela ljuset. Chokladdoften ligger alltid i hela butiken om det inte blandat upp med vinbärsdoft, mmm…

– Man är alltid välkommen att dofta på de andra dofterna som finns, bjuder Marie in. Mottot är störst och bäst på doftljus!

Idag finns även lite snygga tunikor som passar en tjej/kvinna av idag. By Carima heter märket som Marie har valt att samarbeta med för att erbjuda sina kunder ett märke som inte finns överallt. Sommaren och semestern är räddad med lättskötta snygga tunikor som passar en kräsen kvinna!

Välkommen in i butiken som alltid har något för varje tillfälle i livet avslutar Marie med, och INFO-Bladet tackar Marie för denna pratstund.

Text: Elin Troedsson

Föregående artikelTips och trender inom blomstervärlden
Nästa artikelKosläpp på Önnestads gymnasiet den 24/4.