Som ni kan se på bilderna är det glada tjejer som kammade hem tredje platsen i årets fotbollshändelse i Göteborg. Det bästa resultatet i Gothia Cup i IFÖ Bromöllas historia! Tjejerna i F95/96 gick först vidare till A-slutspel i Gothia Cup och kom till slut på en tredje plats av ca 120 lag.

gothiaTjejerna var duktiga, skötte sig och kämpade hela tiden. Detta gav ju också resultat! Föräldrarna gjorde sitt bästa för att heja fram töserna och fick boka hotell från dag till dag eftersom att det gick så bra för dem. Undertecknade föräldrar vill också gärna passa på att skicka ett tack till ledarna. Tack vare dessa duktiga ledare, Christer, Micke och Per-Ola, coachades laget fram till att göra sitt yttersta hela tiden. Föräldrarna har hela tiden stöttat laget. Ställt upp i ”vått och torrt” som bara föräldrar kan.

Stort tack riktas också till alla sponsorer och till föräldrar som ställt upp och kört tjejerna till och från alla matcher. Tjejerna leder även årets skåneserie, för F-15

2009 kom 1:a i Laxacupen (Halmstad),

2008 3:a Eskilcupen (Helsingborg) ochgothia2

2007 5:a i Eskilscupen.

De har lyckats väl i ett antal inomhuscuper. Detta bådar gott inför framtiden för dessa tjejer! Även ett stort grattis till Sölvesborg och deras femte plats i Gothia Cup. Sammy, Anders och Ronnie hälsar alla föräldrar ”We are black and we are white, we are Ifö dynamite.”

gothia4gothia3

Föregående artikelLions South Nature Camp – internationellt läger för ungdomar
Nästa artikelEn trogen publik trotsade vädret för att “Sjunga Mé” i Allsång på Näsums IP