Det var en tillfällighet att Butik JAZPI blev till när Janet som driver verksamheten inte trivdes med sitt kontorsjobb. Hon började fundera på alternativa sysselsättningar. Vad skulle man göra istället?
Tanken om att öppna en affär med prisvärda kläder dök upp ganska snabCamilla, Emma, Janet och Idabt. Sagt och gjort, många kontakter och mycket arbete senare så har det nu blivit deras specialitet. Kläder för alla åldrar som alla ska ha råd att köpa, numera också stora storlekar, upp till storlek 56.
Branschen har gått upp och ner genom åren men trots det har Jazpi stått kvar med sin trogna kundkrets.
– Vi utökade lokalen för några år sedan och det har varit lyckat. Då kunde vi utöka sortimentet och kunderna fick mer att välja på. Vi satsade även på att erbjuda stora storlekar som visade sig vara mycket uppskattat.
– Den personliga servicen har blivit allt viktigare för kunderna genom åren eftersom många av de stora klädjättarna inte erbjuder det, fortsätter Janet.
Hur känns det att nu titta tillbaka på dina 20 år med JAZPI?
– Ofattbart att det har gått 20 år. Jobbet är fortfarande sååå roligt.
Trivs så bra med alla våra underbara kunder, som jag vill passa på att tacka och jag ser fram emot många år till.
I dag jobbar inte Janet ensam utan det behövs fler i personalen. Inför 20-årsdagen är de i full gång med att förbereda och kommer att ha en stor outletbutik i Gallerian under veckan. Finalen blir på lördagen den 29:e, då kommer alla som handlar att bli bjudna på tårta och kaffe.
Lycka till, tjejer, och hoppas att vi kan besöka Jazpi i 20 år till.

Föregående artikelNy frisör på Antrasax
Nästa artikelNattvandrarna – vandrar för din säkerhet