Butiken som slog upp portarna för snart 2 år sedan ägs av Ulrica Sylwan, hemmahörande i Skepparslöv och Theresé Jönsson, som vuxit upp i Vinslöv men som numera bor i Hässleholm.

De tycker fortfarande att detta är absolut det bästa de någonsin gjort. De tycker det är roligt när kunderna kommer tillbaka och ger respons för det arbete de utfört.

-Det är kul nu när man lärt känna en hel del kunder och vet vad dom vill ha, säger tjejerna.

-Ja, vårt mål är att tillgodose alla kunders önskemål då inget arbete är för litet eller för stort, samt att vi kompletterar varandra så bra, tillägger tjejerna.

Här gör de alla sorters binderier, buketter, arrangemang, planteringar, flaskdekorationer, bröllopsbinderi, begravningsbinderi, ja listan kan göras lång vad de kan göra. Inte nog med det så har både Ulrica och Theresé gått en bokföringskurs så numera sköter de det själva.

Alla årstider har sin charm, men just nu är det gravsmyckningen som är i full gång. Alla Helgons Dag är en kristen högtid som firas till minne av de bortgångna. Sedan 1953 firas denna dag första lördagen i november, innan dess firades dagen den 1:e november. Till denna helg smyckar vi våra nära och käras gravar med olika former av binderier samt att vi tänder ett ljus.

-Vi ser ljust på framtiden, det är roligt nu när vi kan jämföra med föregående år och ser att det går bättre och bättre, säger tjejerna.

Vi på Info-bladet tackar för denna gång och önskar ett stort lycka till i framtiden.

Bild och Text: Uffe Jönsson

Dessa trevliga tjejer träffar ni på Blomster Design

Mysigt hjärta till graven

Föregående artikelNostalgi eller mammografi – helst båda
Nästa artikelLilla Gärdscupen kom till Maxilandia!