Vinslöv
Jeanette Junge på Jeanettes Beautybox ger tips för den perfekta looken till jul och nyår.

Applicera en foundation som jämnar ut din hudton, välj en nyans så lik din egen hudton som möjligt. Börja i mitten av ansiktet och jobba utåt. Dölj mörka ringar under ögonen och eventuella skavanker med hjälp av en concealer. Applicera krämrouge på kindens högsta punkt för att definiera kindbenen och använd sedan ett löspuder som förseglar ditt underlag.

Börja med att grunda din ögonmakeup med en hudfärgad, lätt skimrande ögonskugga över hela ögonlocket och upp mot brynen. Applicera därefter en mörkare ögonskugga längs med globlinjen och sudda den svagt uppåt och utåt. Rama in ögat med en matchande kajal/eyeliner.Svarta nyanser ger dramatiska ögon men du kan med fördel använda andra färger för en naturligare look.

Använd en ögonfransböjare och böj fransarna, börja vid fransroten och jobba dig utåt,då får du mjuka och naturliga fransar. Ge dem färg, volym och längd genom att applicera svart mascara. På detta sätt ser du ut att få du större ögon och längre, fylligare fransar.

För perfekta nyårsläppar, börja med att måla läpparna med en penna i samma nyans som ditt läppstift. Sudda linjen med läppensel. Vill du ha en skirare look applicerar du läppstiftet med hjälp av fingrarna, är du ute efter en kraftfull look bör du använda dig av en läppensel för appliceringen, börja ute i kanterna och jobba dig inåt. Lite extra läppglans ger partykänsla!

Har du långt hår sätt gärna upp det lite ´´busigt´´. På med festblåsan och avsluta din look med att sätta på dig ett par stora glittriga örhängen, kvällen är din!

Text & Bild: Elin Troedsson

 

Föregående artikelLottas Hemservice fyller 2 år
Nästa artikelVinnande rim!