Välkommen in!Olika krämer för olika hudtyperSedan augusti 2011 driver Dorota sin verksamhet Biomedora, i en tillbyggnad intill sitt boningshus i ett villakvarter i Stoby.

Tidigare hyrde Dorota lokal i Kristianstad, men fick iden med att ha verksamheten hemma vid sitt boende. Hon planerade och ritade, de byggdes och målades och till sommaren är de 1-års jubileum som står för dörren. Och flytten är ingenting som hon ångrar.

– I en stad är hyrorna höga och det kan vara svårt för kunder att hitta lediga parkeringsplatser, berättar Dorota. Biomedoras kunder valde att följa med till Stoby, och många nya kunder strömmade till efter flytten.

Ryktet spreds och nu är flera av hennes kunder från Stoby och Hässleholm.
-De känns helt rätt att ha Biomedora här i Stoby, och jag kan nu erbjuda mycket mer flexibilitet till mina kunder så som att vara tillgänglig på kvällar och lördagar.

Till Biomedora kommer mestadels medelålders och äldre kunder men även företag. Och att det kommer många äldre beror främst på att Biomedora erbjuder 20 % rabatt på alla behandlingar för pensionärer. Dorota har ett intresse för hälsa och välbefinnande, vilket återspeglar sig på flera diplom och kandidatexamen inom medicinska och humanbiologiska ämnen.

Inom massagen erbjuder Biomedora klassisk massage och lymfmassage, och massagen anpassas individuellt efter kundens önskemål och behov. Hos Biomedora kan man även få hjälp att lägga kinesiotejp och idrottstejp vid olika besvär från rörelseapparaten, vilket ofta är vanligt inom idrottsskador. Tapen påskyndar rehabilitering av muskler, ligament och senor.

– Jag utför också muskeltöjningar, neuromuskulära tekniker och i likhet med en sjukgymnast, lägger upp individuella program för träning, stretching etc. berättar Dorota.

Inom hudvård behandlas åldrande hy, acne, rosacea, och pigmentskador. En medicinsk ansiktsbehandling består av rengöring som följs av massage av ansikte, hals och axlar. Sedan får man kemisk peeling, microdermabrasion, muskelstimulering samt ativa substanser, alginate mask och de hela avslutas med monkromljus.

– Sedan erbjuder jag bl. a behandlingar med Collagen och kemisk peeling med flera vårdande syror, alla behandlingar skräddarsys efter kundens hudtyp och ålder, berättar Dorota. En ansiktsbehandling tar cirka 2 timmar, och då inkluderar det ansiktsmassage. Och hos Biomedora är de ingen stress, kunderna kommer inte på löpande band utan det avsätts god tid för varje kund. Detta är bara ett urval av allt som Biomedora erbjuder, och ni kan enkelt se hela utbudet på Biomedoras hemsida.

INFO-Bladet önskar Biomedora fortsatt lycka till!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelTrafikskolan i Olofström fyller 20 år
Nästa artikelNu ska Rolf ”Tvilling” ta grepp om Hässleholms bilkunder!