Sedan januari i år har det anrika företaget Bossons Bil fått nya ägare. Bossons Bil är Hässleholms äldsta bilåterförsäljare och den näst äldsta Peugeothandlaren i Sverige.

De nya ägarna är Wä Bil som sedan länge säljer Peugeot i Kristianstad. Ny VD på Bossons är ingalunda någon okänd person för Hässleholmare. Rolf Andersson har en lång karriär bakom sig i bilbranschen och var en välmeriterad brottare i Ballingslövs BK. Rolf har ett brett kontaktnät i Hässleholm som han såklart hoppas som rubriken säger, få grepp om.

Vår målsättning med Bossons är givetvis att utveckla företaget, öka kundnöjdheten och inte minst öka marknadsandelarna när det gäller såväl person som transportbilar. Det finns mycket kompetens hos personalen, som förutom tidigare ägaren, är intakt. Den medarbetarkompetensen vill vRolf Anderssoni givetvis ta vara på. Vi planerar även rekrytering av en mekaniker och en säljare. På säljtjänsten behöver man nödvändigtvis inte ha branscherfarenhet, det viktiga är att man brinner för försäljning och kundvård. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Under 2012 kommer vi att väsentligt öka Bossons Bil’s närvaro genom en rad marknadsaktiviteter. Vi hoppas även kunna utöka med ytterligare bilmärke. Sedan tidigare ingår biluthyrningsföretaget Avis i Kristianstad i Wä bil. Dessa kommer med förvärvet av Bossons Bil även att etablera sig i Hässleholm.

– Det är verkligen kul och inspirerande att träffa Hässleholmare igen, säger Rolf. Vi ser fram emot att träffa alla bilintresserade i området både befintliga och ny kunder. Alla är välkomna till Bossons Bil i Hässleholm.

Text: Magnus Kajrup
Foto: Sune Åkerlund

Föregående artikelBiomedora i Stoby
Nästa artikelCarlsson Interiör & Design blir dubbelt så stort