Blandare i olika modeller. Ann och Mathias Blomdahl välkomnar till Badrum & VVS i Everöd.Mathias Blomdahl har arbetat med VVS i många år. Vid årsskiftet startade Mathias och frun Ann upp butiken mitt i Everöd. Där säljer de direktimporterade badkar, duschväggar, toaletter, tvättställ och andra badrumstillbehör. I utställningen kan man se ett 20-tal olika varianter av badkar och allt av högsta kvalitet.
-Vi åker själva till England och hämtar våra produkter, berättar Ann.
Anledningen till detta är att man håller ner transportkostnaderna och att de på plats kan bestämma exakt vilket badkar de vill ha med sig hem.
– Vi tar hem de produkter som kunderna efterfrågar och de vi tar hem är av mycket god kvalitet och priset är oslagbart, berättar Mathias.
Olika trender råder inom badrumstillbehör. Idag säljs det många badkar på tassar, och tvättställen är ofta mycket arbetade med.
– Antingen vill man hålla den gamla stilen eller den trendiga och väldigt moderna stilen, säger Ann som visar de olika alternativen.
De saker som finns i utställningen finns oftast hemma för omgående leverans, annars tar det oftast inte längre tid än 14 dagar innan produkterna är på plats.
Förutom försäljningen i butiken
arbetar Mathias med installation inom VVS och försäljning och installation av värmepumpar. När det gäller värmepumpar är det märket Panasonic som gäller. Fördelarna med
värmepumpar är att de är så gott som underhållsfria och en god kostnadsbesparing.
Mathias och Ann hälsar nya och gamla kunder välkomna in till butiksutställningen i Everöd, och INFO-Bladet önskar fortsatt lycka till!

Text och bild: Elin Troedsson

Föregående artikelRosenbergs Allservice hjälper dig att få det stubbfritt
Nästa artikelTre tankar om sommaren!