Kristianstad
Autopulsen i Kristianstad är en helhetsleverantör av bilnära tjänster så som bilvård, bilservice, bilverkstad och däck. Man har samlat de viktigaste tjänsterna kring bilen under ett och samma tak, allt för att kunden ska spara tid.
2005 startade Autopulsen i Kristianstad. Till en början jobbade man bara med däck och fälg i en liten lokal. 2010 blev man trångbodda och då beslutade sig ägaren Hakan Kilic att bygga ny lokal i Härlöv, Kristianstad. I de nybyggda lokalerna började man också med service och bilvård. Företaget har sedan dess haft en bra tillväxt, och idag är de totalt tre anställda. Men när högsäsong slår till med byte av däck, är man ytterliggare två anställda.

Hakan är väldigt noga med att hålla bra priser.
– Vi är billigast när det gäller allt från köp av exempelvis däck till färdigmonterat, och tar aldrig betalt för en hjulinställningskontroll av bilen. Det är vi ensamma om! slår Hakan fast.
– Hög service, fräscha lokaler, samt gratis kaffe i automaten! skrattar Hakan.

Och det är just hemkänslan som genomspeglar ett besök på Autopulsen. Det är något som Hakan tyckte var viktigt när han byggde nya lokaler. Att man skall få en hemtrevlig känsla och att allt känns fräscht.

Hjulinställning
Felinställda hjul kostar. De slits fortare och de ökar bensinförbrukningen. Inställningen kan påverkas av påkörning av trottoarkanter eller liknande eller av normalt slitage. Man kan själv hålla ett öga på om man behöver ställa om hjulen genom att kontinuerligt kontrollera om däcken slits jämnt över slitbanan. Märker du att däcken slits snett, eller om din bil ”drar” i någon riktning, ska du söka upp Autopulsen bums. De undersöker alla hjulvinklar, och åtgärdar snabbt och effektivt med den senaste tekniken.

Däck
Autopulsen har försäljning av nya däck med mer än 70 däckmärken och 15,000 olika dimensioner. Tack vare detta sortiment kan de lösa de flesta behov. Säkraste däckförvaringen i Kristianstad hittar man hos Autopulsen. Att förvara i ett av Autopulsens däckhotell är både bekvämt och håller däcken i bra kondition.

Bilvård
En väl underhållen bil ökar livslängden på ditt fordon. På Autopulsen anser man att kvalitet är den viktigaste måttstocken när det gäller professionell bilvård, därför är man ytterst noga med att säkerhetsställa denna i alla sina bilvårdsbehandlingar. I samarbete med Sonax utför man lackskydd med fem års garanti och utan krav på återbehandlingar, tilläggsbehandlingar, helrekond, skinnbehandling, glasbehandling, textilbehandling, läderbehandling och fälgbehandling.

Bilservice
Autopulsen utför också bilservice. Bas, medium, oljeservice, bromsar och AC-Kontroll utförs. Inga kontroller utförs innan kund har fått en prisbild.

INFO-Bladet önskar Hakan med personal lycka till, och hoppas på många fortsatt nöjda och nya kunder!

Text & Bild: Christoffer Lundin

Föregående artikelPå djupt vatten med Dykproffsen
Nästa artikelDe vann priser från Cloetta