IMG_0028web

Söndagen den 13 november klockan 10 – 21 kommer första deltävlingen i Artist 2011 att gå av stapeln i Olofströms Folkets Hus.

25 bidrag kommer att deltaga och av dem kommer sedan hälften att gå vidare till nästa deltävling. Från denna tävling kommer ytterligare hälften att ta sig till den stora finalen som går av stapeln fredagen den 9 december 2011. Det kommer att alltså att vara mellan sju och tio deltagare i grand finale.

Vilka deltagarna är kommer man att få veta lördagen den 24 september (nu på lördag) då de kommer att presenteras vid Olofströms Krafts lokaler på Östra Ringvägen i samband med skördedagen.

Under den stora finalen i december kommer Magic Crown, ett band som bildades redan år 1966, att spela. 60-talsmusik kommer det att bli och de kommer inte att vara deltagare i tävlningen. De kommer att stå för underhållningen i pausen.

En jury bestående av Jan Björkman, Joyce Skoghem, Peter Jensen, Jens  Hansen, Mikael Örknér och Mia Moilanen kommer att bestämma vilken som ska bli Artist 2011. Vi får hoppas de gör ett bra val.

En tävling där yngsta deltagaren är 8 år och den äldsta är 47 år. Ett ganska stort spann på ålder. Vem som helst kan vinna  och detta ser vi fram emot att följa!

Text & Bild Paulina Bengtsson

Föregående artikel”Vi går alltid upp på scen som vänner”
Nästa artikelEfterlängtad pension blev istället depression