Hässleholm
Det har hänt mycket i Hässleholm det senaste året, allt från marknader till citylördag. Bo Carlsson, ordförande för HessleCity, ser fram emot ett lika fullspäckat 2014.

Om man ser tillbaka på året som gått så har det varit fullt upp. Det har varit vår- och höstmarknader, citylördag och augustikväll. Det är full fart hela tiden och det är inte allt som allmänheten ser. Men det har varit ett väldigt roligt år ute på stan.

Sedan i mars detta år har Bo Carlsson varit evenemangsansvarig, utöver sin post som ordförande för styrelsen.

– Vi har haft vårmarknad och augustikväll som var mycket uppskattade av våra besökare. Det är alltid roligt att skapa något som människor, både boende i Hässleholm samt människor utifrån, kan glädjas åt.

Även en ny hemsida håller på att byggas. Syftet är att den ska vara mer informativ och lättnavigerad.

Nästa år så firar Hässleholm 100-årsjubileum och tanken är att försöka fira det på alla sätt man kan med de resurser man har.

– Vi ska lägga energi på alla de fasta evenemangen vi har, så som bland annat marknader, kvinnodagen i mars och citylördag, och sätta 100-årsprägel på dem istället, berättar Bo Carlsson.
Det är även tänkt att man ska utöka Fashion Week och försöka få in lite mer inriktningar. Fashion är inte bara kläder utan det är så mycket mer, det kan vara bilar, boenden och sådana saker också.

– Vi har två ledord inför 2014, samarbete och utveckling. Vi vill att Hässleholm ska växa, både för de boende i kommunen och för folk som kommer hit, säger Bo.

Text: Sarah Petersson
Bild: Privat

Föregående artikelFärskfoder – för friska hundar
Nästa artikelVälkommen på julmarknad