hälsoväktarenDen 27 oktober var det 1 år sedan den hemska branden i Olofström då företagscenter brann ner till grunden. De företag som befann sig i Företagscenters lokaler hamnade på olika platser. Cambridgekuren flyttade tillbaka till Centrumhuset, likaså Karins fotvård, som också driver Cambridgekuren. Karin kallar företaget för ”Hälsoväktaren”.

Vägg i vägg befinner sig nu också Fridhs Massage och Hälsa. Eva Fridh hade bara haft sitt företag i 2,5 månad i Företagscenter innan det brann. Det var planerat att 1-årsjubileumet skulle hållas i Företagscentrat den 3 november 2009. En stor annons om jubileet var insatt i InfoBladet när tidningen delades ut, men 6 dagar innan jubileet brann Företagscentrat ner. Våren 2010 kom man in i de nya lokalerna så nu planeras ett nytt 1-årsjubileum våren 2011. Hälsoväktaren – Karins fotvård/Cambridgekuren, tillsammans med Fridhs Massage och Hälsa har ett så bra samarbete ihop så de vill slå ihop jubileet som kommer att bestå av bl a Öppet Hus.

Jag trivs mycket bra i de nya lokalerna. Tack vare att jag hamnade i Centrum har jag fått med kunder, säger Eva Fridh, på Fridhs Massage och Hälsa. Detta är ett drömläge, säger Karin Isacson, Karins Fotvård. Det är ett lugnt läge fast vi är i centrum, ljusa fina lokaler. Fastighetsägaren är fantastisk, han ställer upp, är tillmötesgående och positiv. En stor eloge till honom från oss alla på Hälsoväktaren.

Ett önskemål är att en informationstavla skulle finnas utmed gatan mot rondellen så även besökare till Olofströms Kommun hittar dem samt till de andra företagen i Centrumhuset. De företag som inte ligger utmed Östra Storgatan kan vara svåra att hitta. Eftersom vi finns på hörnan av Centrumhuset (fd polisstationen) kallar vi oss hälsohörnan, säger Kalle Isacson på Cambridgekuren.

Fridhs Massage och Hälsa och Karins Fotvård åker ut till äldrevården i Olofström. De åker även till privatpersoner efter tidsbokning.

Text och bild Monica Berg

Föregående artikelCarlssons Hus & Hemservice
Nästa artikelServiceCenter firar 10-årsjubileum