åhusKristianstad/Åhus
Magnus Johannesson är en av två personer som driver Åhus Solskyddscenter på Vattentornets område i Åhus.

Den 1 april 2010 startade företaget sin verksamhet i Åhus med att montera solfilm på t.ex. bilar, fastigheter, butiker, dörrar, badhus, kontor m.m. Listan kan göras lång.

inom många områden används så kallad frostad film som är mycket populärt, inom t.ex. kontor och fastigheter. Man kan göra otroliga vackra saker, men det är inte bara det vackra som är viktigt utan säkerheten är minst lika viktig.

– Därför monterar vi även säkerhetsfilm som skyddar mot inbrott samt glassplitter om glaset råkar krossas säger Magnus.
– Jag har skapat mig en hel del kunskap inom branschen. Därför är utbildningar och mässor mycket viktig del i företaget.
Allt för att kunna ge våra kunder den bästa servicen.
Nu är sommaren snart här och alla vet hur varmt det kan bli i en bil. Att inte förglömma, våra kära husdjur samt barn som får tillbringa en hel del tid i våra bilar.
Men det är inte bara att köpa en billig film och montera, nej kvalité och rätt montering är det som gäller. Det kan vi erbjuda våra kunder här på Åhus Solskyddscenter säger Magnus.

NYHET!
Nu börjar vi också med dekorfolio för profilering av bilar, skyltar, skyltfönster, logotyper m.m.
En bra bilreklam eller skylt exponerar ditt företag, hemsida eller produkt för tusentals potentiella nya kunder samt skapar tryggare relationer och förtroende till redan befintlig kundkrets. Ett budskap som alltid syns.

Föregående artikelSkånepar startar företag i Blekinge
Nästa artikelPositiv trend i Bromölla