mats

Centrumadvokaterna AB har nyligen, närmare bestämt den 1 april öppnat upp sitt tredje kontor, och då i Bromölla. Sedan tidigare finns man representerad i Olofström och Växjö. Man har både företag och privatpersoner som kunder.
Byrån består i dag av Eva Johansson advokat och VD för byrån. Hon tar sig an främst brottmål och familjejuridik men är även specialist på hästjuridik. Fredrik Sund har arbetat på byrån sedan augusti 2008 och han har en bred juridisk bakgrund som sträcker sig från arbete på försäkringsbolag till arbete som utredare inom Försäkringskassan. Han har också arbetat vid Lunds tingsrätt då i första hand med tvistemålshantering. Anställningen vid tingsrätten har gett honom stor processerfarenhet och en unik inblick i förlikningsarbete. Fredrik arbetar främst med tvistemålsprocesser och affärsjuridik för småföretagare.

Vi träffade Mats Edvardsson, 25 år ursprungligen från Olofström, men bor i Sölvebsorg. Mats tog sin juris kandidatexamen med familjerättslig inriktning på Lunds Universitet i januari 2009. Han är anställd för att bland annat stärka den familjerättsliga sidan på byrån, vilket innebär att man arbetar med bla vårdnadstvister, bouppteckning och testamenten med mera. Mats arbetar även med affärsjuridik för småföretagare och tvistemålsprocesser i övrigt.
Tanken med etableringen är att kunna möta både befintliga och nya kunder i området. Som en service ska kunderna inte behöva åka de tre milen till Olofström utan kontoret i Bromölla kommer att fungera som en central punkt för kunderna i Kristianstad, Bromölla och Sölvesborg. Kontoret är till en början tänkt att bemannas två dagar i veckan men
tidsbokning därutöver går bra.

Bromöllakontoret, som finns på Köpmangatan 12 håller öppet hus den 21 april mellan kl.09-17 där alla som vill kan få 15 minuters gratis rådgivning utan tidsbokning.

Vi på INFO-Bladet vill önska Centrumadvokaterna välkomna till Bromölla och lycka till med sin satsning.

text & bild Patrik Lundin

Föregående artikelKära vän!
Nästa artikel110m² skylt har leverats till Extra Läktaren på Strandvallen.