Bromölla
Systrarna Linh Huang, Destiny Huang och Yen Huang driver den populära restaurangen Köket tillsammans med sin pappa Dung Huang. De är kända för sin smakrika, sydöstasiatiska lunchbuffé, och på kvällarna bjuds det allt som oftast på exotisk och god mongolisk buffé.
I april 2013 startade familjen sin restaurang i Bromölla och nu är det dags att ta nästa steg. Den 26 september öppnar Kökets Bakficka, en lounge en trappa ned för de som vill avnjuta en god öl eller en fräsch drink och lite lättare tilltugg på kvällarna. Helt enkelt en gammal, hederlig bakficka.
– Vi är mycket uppskattade för vår goda mat och med ett bra underlag av stamkunder känns det trevligt att kunna utveckla vår verksamhet, säger Destiny och ler.
Kökets Bakficka är inrett med härliga loungemöbler och en bar i mysig miljö. Systrarna har alla hjälpts åt att sätta färg på den nya lokalen och resultatet är en trevlig plats där man kan slappna av i goda vänners sällskap. De kommer att ha öppet på kvällarna onsdag, torsdag och fredag. På onsdagarna är det dags för afterwork och i Kökets Bakficka kan man äta välsmakande mat och koppla av med något gott i glaset.
– Vi vill skapa en plats i Bromölla där människor kan mötas och umgås på kvällarna under trevliga och avslappnade former, säger Destiny.
INFO-Bladet önskar Linh, Destiny, Yen och Dung stort lycka till med sin nya satsning!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin
Dung Huang, Yen Huang & Destiny Huang. _DSC3795_cmyk-web

Föregående artikelBöckmans satsar på ny, fräsch meny
Nästa artikelHVH bygger vid kanalen