osmos

Företaget startade november 2009 av Åse Lövqvist och Sven Ohlson. I januari 2010 anställdes Thomas Bäckman.

Thomas och Sven har lång erfarenhet inom området och Åse kan det mesta om företagsdrift och ekonomi.

De erbjuder här ett rent och nyttigt vatten som är mycket mer än att man bara installerar ett filter.

Innan de säljer ett filter till en kund som har egen brunn tas en noggrann analys av ett ackrediterat lab. för att kunna ge ett långsiktigt bra och nyttigt vatten. Det är långsiktiga relationer vi arbetar med och det är allt ifrån den lilla fastigheten till större fastighetsbolag, företag och vattenföreningar, säger Åse De arbetar med traditionella filter såsom avhärdningsfilter, järn- mangan- avsyrning och nitratfilter m.m

De använder sig även av avancerad teknik såsom Omvänd Osmos och Nanoteknik. Med detta kan vi rena ett Östersjövatten/ brunn med saltvatten eller ett vatten med grus eller lera, säger Thomas.

Sven säger också att de är unika med service och reparation av de mest vanliga och förekommande vattenfiltrena på marknaden.

Vi arbetar framförallt inom en 15mils radie ifrån Kristianstad men har även kunder på längre avstånd´ Nu börjar de också bli lite trångbodda och det beror inte på midjemåttet säger de skrattande utan vi kommer att utöka lokalerna här på Näsby industriområde vid årsskiftet.

jarn-o-avhardningsfilter

Föregående artikelLåt dina fötter sväva på moln
Nästa artikelBilverkstaden för de flesta fordon.