Grabbarna framför Butiken på Drottninggatan 68 i Karlshamn

Karlshamn
Nu har portarna slagits upp för den häftiga Karlshamnsbutiken med de designade och väl igenomtänkta köken.
Bakom företaget finns de två engagerade killarna Lauras Millios och Lukas Dembinskis som har en bakgrund inom design och bygg. De har båda designutbildningar som gjort att deras intresse för att skapa boendemiljö som både fungerar och är snyggt nu mynnat ut i ett härligt projekt. Jämfört med traditionella köksbyte eller luckbyten så kan man få en helt annan miljö i sin bostad med kök som kan anpassas till rummet.

Glasvärlden och Innimöbler sida vid sida

Grabbarna som driver byggföretag sedan några år tillbaka har redan gjort sig bekväma i vad folk efterfrågar. Med sin erfarenhet inom byggbranschen har de fått förfrågningar om att sälja och montera kök så nu känns det rätt att satsa på butiken. Man har precis öppnat upp och redan är det kunder som fått sina ritningar och beställningar är gjorda.
Lukas som bor i Sölvesborg har arbetat som svetsare och byggare samt har en tvåårig möbeldesignutbildning i bagaget. Han kommer inom kort att flytta till Karlshamn, så det blir lite kortare restid till arbetet i butiken.
Lauras bor i Sölvesborg och har jobbat med bokföring, logistik och även han en tvåårig möbeldesignutbildning i bagaget.
Tillsammans har de plockat fram det mesta som finns inom material för kök. Med goda kontakter på fabriker som tar fram materialet så kan man garantera god kvalité.
En rundtur i butiken visar att de har alla möjliga varianter på bänkskivor och handtag samt skåp och detaljer. En annan del av deras företag är Glasvärlden och här kan man då beställa inglasningar, allt från inglasningar av altan, balkong och liknande till riktigt vinterbonade uterum allt i säkerhetsglas och aluminiumprofiler där det behövs.
Men eftersom killarna tänker till så är det även säkerhetsglas som kan användas i kök och det är här designen kommer in. Ideér om att använda plankvägg med snygga glas över ger ett mycket mer personligt kök. Man kan även få mönster i glasen
-Vi åker gärna ut till kunden och diskuterar kök samt ger ett förslag där man kan få fram ett personligt kök utan att behöva kompromissa på kvalité eller pris.
Hög servicenivå är något som är viktigt för oss och det sammanfaller med att vi tar kunden igenom tanke och idé till montering och efterkontroll. Kunden ska var mer än nöjd och först då kan vi gå vidare.
Ett tips är att göra ett besök i deras fantastiska utställning och träffa killarna som gärna diskuterar inredning samt ombyggnation.
Lycka till önskar vi Lauras och Lukas.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelGynna handel i Bromölla 19 December 10-14
Nästa artikelI Svängsta finns en av Sveriges bästa skateboardanläggningar