Karlshamn
Kvällen den 5 september drar Gilla Karlshamn igång hösten med en Kick-off! Varmt välkommen – om du är medlem, ickemedlem, företagare, förening eller engagerad medborgare i Karlshamn!

Programmet för kvällen på NetPort Science Park ser ut som följer:
18:00-18:30 Drop-in och mingelsoppa med kantarell från Gourmet Grön.

18:30-19:15 Vad händer i Gilla Karlshamn 2.0. Vi berättar mer om förändringen och de tre ben projektet kommer att vila på framöver. Hur vi vill engagera flera och att alla kan bli av en del av förändringen oavsett om du är medborgare, företagare eller förening.

19:15-19:30 15 minuters bensträckare med kaffe från Blekinge Kafferosteri och biskvi med Karlshamnspunsch från Konditori Christin.

19:30-20:00 Gilla Innovation ersätter fokusgrupperna och vi presenterar vårt första case.

20:00-20:50 DU är Karlshamn! Micke Gunnarsson, nationellt anlitad föreläsare och inspiratör talar om hur vi kan stötta utvecklingen av vårt eget medvetande som invånare – att bli del i ett större sammanhang. Inte för att vi tvunget ska gilla Karlshamn, människor känner det de känner oavsett. Men vi befinner oss ändå på en plats på denna planet som kallas Karlshamn. Det är här vi lever. Så vad kan jag göra för att få en så lyckosam stund som möjligt här. Det är det vi fokuserar på som växer.

20:50-21:00 Avslutning.

Text: Daniel Lennéer
Bild: Gilla Karlshamn

Föregående artikelHos JMJ Motion svettas man med glädje
Nästa artikelBromöllaLägret 2017 – En återkoppling