Karlshamn
Förra året var det premiär för Hälsotältet på Östersjöfestivalen, det slog så väl ut, så i år är det fler företagare och bredare utbud, för att hjälpa festivalbesökarna att varva ner och må gott i både kropp och själ.

Initiativtagaren förra året var Marie-Louise Wallsköld Persson på Livshälsan för dig i Mörrum, som erbjuder olika former av massage, healing och stresshantering. Hon såg det som en möjlighet att kunna erbjuda festivalbesökarna en avslappnande stund.
– Som en oas i festivalen, säger Marie-Louise.

– Det ska vara en mötesplats för hälsa, säger Barbro Olofsson som erbjuder Bowenmetoden och MediYoga i företaget Qibo heladej.
– Jag tyckte att det var jättekul förra året. Det var många som ville prova på min massage, säger Linda Holmström som driver Salong Solklar i Asarum, där hon erbjuder sina kunder massage och soldusch.

I år är det tio företag som kommer att hålla till i Hälsoparken, Stadsportsgatan-Drottninggatan från torsdag-fredag, lördag dagtid.

Förutom att det är möjligt att prova på olika kroppsbehandlingar, för både in- och utsidan, kommer det att vara försäljning av hälsoprodukter, samt lite överraskningar och utlottningar.
Ni kan läsa mer om varje företag på Hälsoparkens Facebooksida, så följ oss där!

Föregående artikelKarlshamnstravet – en riktig hästfestival!
Nästa artikelDe skapar sina egna sommarjobb